Harrastuspilotit

Teatteri-Traktori on lastenkulttuurikeskus, joka tavoittaa perheet erityisesti vapaa-ajalla. Teatteri-Traktori ja New Cultural Horizons hanke toteuttavat yhteistyössä syksyllä 2021 taidekasvatuspilotin. Pilotin tavoitteena on tukea nepsy-piirteisten lasten osallistumista teatterikokemuksiin. Osana  hanketta tarjoamme mukaan lähteville perheille mahdollisuuden osallistua yhdessä pilottiin, jossa kehitetään perhelähtöisesti teatterin toimintaa. Samalla perhe yhdessä pääsee nauttimaan teatterielämyksestä Teatteri-Traktorin Viidakkokirjan parissa. Pilotti sisältää työpajaillan, näytöksen ja keskustelun näytöksen jälkeen. Osallistuminen hankkeeseen ja Viidakkokirja -näytökseen valikoituina ajankohtina on ilmaista sekä lapsille, että heidän perheilleen. Täytämme pilottipaikat ilmoittautumisjärjestyksessä n. 3-5 perheelle. 

Etkoilla tutustutaan Kulttuuritehdas Siihtalan tiloihin ja teatteriin etukäteen. Samalla luvassa on viidakkoteemaista puuhaa kun tarkastelemme toiminnallisesti työpajatoimintaamme osana esitystä.

Viidakkokirja  on villi ja svengaava koko perheen esitys. Rudyard Kiplingin ihastuttava klassikko nähdään Teatteri-Traktorin tulkintana 2021–2022 Siihtalan näyttämöllä Joensuussa. Esityksen jälkeen luvassa on lyhyt purkuhetki, jossa perhettä haastatellaan esityskokemuksesta ja yhdessä jutellen puretaan teemoja.


Ilmoittaudun etkoille *
Ilmoittaudun Viidakkokirjan esitykseen *

Yhteystiedot: Teatteri otsot | Nurmeksentie 4 | 80100 Joensuu teatteri@traktori.net
Projektin koordinaattori/Teatteri-Traktori: Ella Törmikoski | 050-330 2277 | ella.tormikoski@traktori.net