Kerhot

Harrastamisen Suomen mallin tarkoituksena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa, oppilaiden toiveiden mukainen ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Aluehallintovirasto tukee toimintaa. Harrastukset ovat maksuttomia ja niitä järjestetään koko lukuvuoden ajan. Teatteri-Traktorin kerhoja ohjaavat taide- ja kulttuurialan ammattilaiset.

Kerhot alkavat lokakuun alussa. Ilmoittaudu nyt!


Kuviskerho 1.-6.-luokkalaisille / Kulttuuritehdas Siihtala

Perjantaisin klo 14.15-15.45

Kerhossa tutustutaan erilaisiin tapoihin piirtää, maalata ja tehdä kuvia uudenlaisilla tavoilla, yhdistelemällä materiaaleja rohkeasti. Kerhossa kokeillaan jännittäviä tekniikoita, rakennellaan ja muovaillaan kolmiulotteisia kokonaisuuksia sekä toteutetaan mieleisiä omia ja yhteisiä taideprojekteja. Voit osallistua samana iltapäivänä myös teatterikerhoon!

Opettaja: Ella Törmikoski

Ilmoittaudu kerhoon: 

https://uusi.kuntapalvelut.fi/harrastamisenjoensuu/fi/course/721/


Teatterikerho 1.-6.-luokkalaisille / Kulttuuritehdas Siihtala

Perjantaisin 15.30-17.00

Kerhossa opitaan teatteripelien ja ilmaisuharjoitusten myötä teatterin tekemistä osana ryhmää, vuorovaikutusta, improvisaatiota, liike-ilmaisua, toisten kuuntelemista, hauskanpitoa unohtamatta. Kerho kokoontuu Kulttuuritehdas Siihtalassa. Voit osallistua samana iltapäivänä myös kuviskerhoon!

Opettajat: Sami Nousiainen ja Ella Törmikoski

Ilmoittaudu kerhoon: 

https://uusi.kuntapalvelut.fi/harrastamisenjoensuu/fi/course/712/
Roolipelit 6.-9.-luokkalaisille / Joensuun pääkirjasto

Maanantaisin 16.00-18.00

Kerhossa tutustutaan pöytäroolipeleihin harrastuksena. Päästään tutustumaan erilaisiin pelisysteemeihin, hahmonluontiin ja tarinankerrontaan. Vedetään lyhyitä seikkailuja, kokeillaan maailmanrakennusta, eläytymistä ja syvennytään osallistujien kiinnostuksen mukaan harrastuksen eri puoliin ja ennen kaikkea pelataan yhdessä. Roolipelikerho kokoontuu Joensuun pääkirjaston Opinpesä-tilassa. 

Opettaja: Sami Nousiainen

Ilmoittaudu kerhoon: 

https://uusi.kuntapalvelut.fi/harrastamisenjoensuu/fi/course/695/


Luovan lukemisen ja kirjoittamisen ryhmä 7.-9.-lk / Rantakylän normaalikoulu

Tiistaisin klo 15.00-16.30

Kirjafiilistelijät, pöytälaatikkorunoilijat, inspiraatiota hakevat haaveilijat! Uidaan yhdessä kirjojen ja kirjoittamisen värikkääseen maailmaan. Valitsemme yhdessä ryhmän kanssa kiinnostavia tarinoita ja tekstejä luettavaksi, keskustelemme ja teemme erilaisia luovan kirjoittamisen harjoituksia. Sisällöt muokkaantuvat ryhmän jäsenten kiinnostuksenkohteiden mukaisiksi. Tiedossa siis lukurauhaa ruokkivaa ja leppoista ajanviettoa kirjallisuuden ja kirjoittamisen parissa. Lämpimästi tervetuloa mukaan! Ryhmä kokoontuu suomen kielen luokassa (2. kerros).

Opettaja Sanni Omenasaari

Ilmoittaudu ryhmään: 

https://uusi.kuntapalvelut.fi/harrastamisenjoensuu/fi/course/724/


Teatterilabra 7.-9.-lk / Pielisjoen koulu

Keskiviikkoisin klo 15.00-16.30

Teatteri on hauska harrastus. Siinä tarinat heräävät toiminnan kautta henkiin! Mielikuvitusta kutittelevat teatteripelit ja -harjoitteet johdattavat hassujen ja kummallisten polkujen kautta uusiin oivalluksiin itsestä ja maailmasta. Matkalla rohkeus, ilmaisuvoima ja kuuntelemisen taidot kasvavat ja saatatpa saada muutaman ystävänkin! Tule kokeilemaan, harjoittelemaan ja innostumaan teatterin taikakäytävistä mukavassa porukassa.

Opettaja: Sanni Omenasaari

Ilmoittaudu ryhmään: 

https://uusi.kuntapalvelut.fi/harrastamisenjoensuu/fi/course/723/


Tanssilabra 6.-9.-luokkalaisille / Kulttuuritehdas Siihtala

Keskiviikkoisin klo 15.00-16.00

Tutkitaan kehoa ja liikettä tanssillisesti erilaisin ilmaisuharjoituksin. Tutustutaan erilaisiin tanssi-improvisaatioon, liikkeellisiin menetelmiin, sekä nykytanssista tuttuihin tekniikoihin. Harjoitellaan liikettä ja ilmaisua sekä yksin että ryhmässä. Keskitytään hengittämiseen, itsensä ja toisten kuuntelemiseen. Sopii niin tanssiharrastusta aloitteleville kuin pitkään harrastaneille. Voit osallistua myös akrobatiaan samana iltapäivänä!

Opettaja: Tuomas Salopuro

Ilmoittaudu ryhmään: 

https://uusi.kuntapalvelut.fi/harrastamisenjoensuu/fi/course/717/


Akrobatia 6.-9.-luokkalaisille / Kulttuuritehdas Siihtalan Studio

Keskiviikkoisin klo 16.00-17.00

Harjoitellaan lattia-akrobatiaa ja käsilläseisontaa perusteista alkaen ryhmän taitotason mukaan. Harjoituksissa käytetään hyödyksi capoeiran ja nykytanssin liikekieltä, sekä helppoja voimistelullisia harjoitteita. voit osallistua myös tanssilabraan samana iltapäivänä!

Opettaja: Tuomas Salopuro

Ilmoittaudu ryhmään:

https://uusi.kuntapalvelut.fi/harrastamisenjoensuu/fi/course/716


OHJE VANHEMMILLE LAPSEN ILMOITTAMISEKSI Harrastamisen Suomen malli Joensuussa -kerhotoimintaan, lataa tästä:

Kysy lisää: ella.tormikoski(a)traktori.net