Viidakkorummun kisat ovat päättyneet. Kiitos osallistujille ja onnea voittajille!🥳❤️🥰 Olemme teihin suoraan yhteyksissä, mutta tässä eri kisojen voittajat vielä kootusti👇:


👉Patsassuunnistus:
Voittajajoukkue: Arttu Kokkonen.
Perustelut: raportissa on käytännössä kaikki patsaat bongattuna. Suunnistus on kaikinpuolin hyvin dokumentoitu ja yhteinen eväshetki selvästi pidetty :). Onnea!


👉Suunnittele unelmien pehmolelu -kilpailu

Alkuperäisestä ajatuksesta poiketen, tuomaristo päätyi valitsemaan yhden voittajan sijaan kolme, koska muutoin päätöksenteko olisi ollut ihan mahdotonta tehdä. Onnea siis teille kaikille kolmelle voittajalle! Alla tuomariston perustelut:


Sofia 9 v. Naksu-hamsteri
Tarkassa suunnitelmassa pehmolelulle on annettu tarkat mitat ja se on piirretty kaikilta puolilta. Piirroksessa on mahtavaa materiaalien yhdistelyä, pörröturkista paljettiviittaan. Naksun persoona ja ominaisuudet tulevat hyvin esiin Sofian perusteluissa ja monikäyttöistä pehmolelua voi käyttää myös tyynynä.


Siiri 9v Hupsis tupsis
Siirin suunnitelmassa on herkän pastelliset värit ja se on tarkan yksityiskohtainen. Luppakorvaisella suloisella pupuhahmolla on paljon mielikuvituksellisia ja toiminnallisia asusteita, jotka johdattelevat satumaailmaan ja leikin pariin. Pystyyköhän se lentämäänkin viittamaisilla siivekkeillään?


Halla 5v Milla
Hallan työssä huomion kiinnittää mieletön värien käyttö ja kirkkaan pinkin ja vihreän rohkea kontrasti. Milla -hahmo on ilmeikäs ja mielikuvituksellinen pyöreine korvineen. Sillä on paljon hauskoja ja eriskummallisia ominaisuuksia, joilla Halla on hienosti perustellut, miksi se olisi paras pehmolelu ikinä.

Taiteilija-artisaani Riitta-Kaisa Kurosen terveiset voittajille: valmistusprossessi on jo käynnissä, suunnitelmat on siirretty paperille ja materiaalit ovat hankinnassa😊.


👉Professori Lupsun visat
Viimeisen äänivisan voittaja on Paula Kärkkäinen ja Tietovisassa voiton vei Hanna Putkonen.


Onnittelut! Materiaalit, askarteluvideot yms. ovat edelleen hyödynnettävissä sivustolla https://www.traktori.net/viidakkorumpu/.

Oikein hyvää kevättä ja pysytään terveinä!

Klikkaa kylteistä visoihin->