Peter Pan

PETER PAN

Kesällä 2019 nähdään Teatteri-Traktorin tulkinta klassikkotarinasta Peter Pan. Mikä mikä maa on saari jossain päin maailmaa. Saarella yhdistyy kaikki neljä vuodenaikaa, kasvillisuusvyöhykkeet ja siellä asustaa kirjava joukko taruolentoja. Mikä mikä maassa voi lentää onnellisten ajatusten voimalla ja se on paikka jossa kuka vain voi olla mitä vain.

Tule mukaan seikkailuun!

Dramatisointi pohjautuu J.M Barrien romaaniin Peter Pan. Sari Karhulahden suomennos on uskollinen Barrien alkuperäiselle tekstille ja sen myötä myös joillakin hahmoilla on Disneyn versiosta poikkeavat nimet. Tällä pyritään lähemmäs itse tekstiä ja sen eri tasoja.   Luvassa on siis tuttu, raikas mutta alkuperäinen Peter Pan, tarina pojasta jota aika ei koskaan kukista.

ohjaus ja dramatisointi: Tomi Kervinen
lavastus: Jonna Kuittinen
puvustus: Ella Törmikoski
taiteellinen tuottaja jne. : Kaisa Kervinen

Rooleissa:

Kalle Pulkkinen
Iiro Tuovinen
Sanni Hirvonen
Elli Raijas
Tuomas Salopuro
Ella Törmikoski
Sami Nousiainen
Nina Wikström 
Aava Kervinen
Unna Räsänen
Elsa Tomukorpi
Aamos Kervinen
Sara Vainikka
Tanja Matilainen 

Kaiken ikäisille...
Esitys soveltuu kaiken ikäisille, erityisesti lapsille ja aikuisille.

Kotieläimiä, kahvia ja kanelipullaa

Sinkkolan kotieläinpihalla on mahdollisuus tutustua eläimiin ennen esitystä ja väliajallla. Tarkemmin eläimistä löytyy tietoa sivulta täältä

Kahviota pyörittää nuorisotalo ja kahvion tuotot menevät suoraan nuoriso- ja asukastalon toimintaan. Sinkkola kokonaisuudessaan työllistää kesän ajaksi noin 35 henkeä teatterin tekoon, kahvioon, kotieläinten hoitoon ja leiritoimintaan. Teatterin lisäksi kotieläinpiha on maksutta avoinna koko kesän.

Ei säävarausta

Esityksessä ei ole säävarausta, eli esitämme aina.Ukkoskuuron tai läpitunkemattoman sateen aiheuttaessa esitykseen tauon vaihdamme lipun toisen esityspäivän lippuun, mutta jatkamme esityksen silti loppuun ellei tilanne ole force majeure. 

Tämä tehdään kuitenkin paikan päällä eli esitykseen jo ostettuja lippuja ei vaihdeta toisille päiville muuten kuin paikan päällä esityshetkenä.

Valokuvaaminen sallittu, videoiminen ei

Esityksen ja hahmojen kuvaaminen on mahdollista ja kuvien käyttäminen katsojan omissa perhealbumeissa ja some-alustoilla on vapaasti sallittua. Esityksen oma tunniste on #peterpan19  ja #teatteritraktori. Esityskuvien käyttäminen kolmannen osapuolen mainoksiin tai muuhun kaupalliseen tai epäkaupalliseen toimintaan vaatii aina luvan teatterilta. Videokuvaaminen muodostaa tekstistä ja musiikista uuden tallenteen ja se on tekijänoikeuksien rajoittamaa joten videotallentaminen on kielletty.

Peter Pan lippuvaraukset:

Julkaisuvapaita kuvia. Kuvaaja: Antero Lehikoinen