Peter Pan

PETER PAN

Kesällä 2019 nähdään Teatteri-Traktorin tulkinta klassikkotarinasta Peter Pan. Mikä mikä maa on saari jossain päin maailmaa. Saarella yhdistyy kaikki neljä vuodenaikaa, kasvillisuusvyöhykkeet ja siellä asustaa kirjava joukko taruolentoja. Mikä mikä maassa voi lentää onnellisten ajatusten voimalla ja se on paikka jossa kuka vain voi olla mitä vain.

Tule mukaan seikkailuun!

pohjautuu J.M Barrien romaaniin

ohjaus jne. : Tomi Kervinen

lavastus: Jonna Kuittinen

puvustus: Ella Törmikoski

taiteellinen tuottaja jne. : Kaisa Kervinen

 Rooleissa:

Kalle Pulkkinen

Tuomas Salopuro

Sanni Hirvonen

Ella Törmikoski

Iiro Tuovinen

Sami Nousiainen

Elli Raijas

Nina Wikström  

Aava Kervinen

Unna Räsänen

Elsa Tomukorpi

Aamos Kervinen

Yksi näyttelijä rekrytoidaan syksyllä

Kaiken ikäisille... 

Esitys soveltuu kaiken ikäisille, erityisesti lapsille ja aikuisille.

Kotieläimiä, kahvia ja kanelipullaa

Sinkkolankotieläinpihalla on mahdollisuus tutustua eläimiin ennen esitystä ja väliajallla. Tarkemmin eläimistä löytyy tietoa sivulta täältä

Kahviota pyörittää nuorisotalo ja kahvion tuotot menevät suoraan nuoriso- ja asukastalon toimintaan. Sinkkola työllistää kesän ajaksi noin 35 nuorta teatterin tekoon, kahvioon, kotieläinten hoitoon ja leiritoimintaan.Teatterin lisäksi kotieläinpiha on maksutta avoinna koko kesän.

Ei säävarausta

Esityksessä ei ole säävarausta, eli esitämme aina.Ukkoskuuron tai läpitunkemattoman sateen aiheuttaessa esitykseen tauon vaihdamme lipun toisen esityspäivän lippuun, mutta jatkamme esityksen silti loppuun ellei tilanne ole force majeure. 

Tämä tehdään kuitenkin paikan päällä eli esitykseen jo ostettuja lippuja ei vaihdeta toisille päiville muuten kuin paikan päällä esityshetkenä.

Valokuvaaminen sallittu, videoiminen ei

Esityksen ja hahmojen kuvaaminen on mahdollista ja kuvien käyttäminen katsojan omissa perhealbumeissa ja some-alustoilla on vapaasti sallittua. Esityksen oma tunniste on #peterpan2019 ja #teatteritraktori. Esityskuvien käyttäminen kolmannen osapuolen mainoksiin tai muuhun kaupalliseen tai epäkaupalliseen toimintaan vaatii aina luvan teatterilta. Videokuvaaminen muodostaa tekstistä ja musiikista uuden tallenteen ja se on tekijänoikeuksien rajoittamaa joten videotallentaminen on kielletty.

Peter Pan lippuvaraukset: