Puuta & heinää

Erilaisia keikkatyyppejä:

Asiallinen keikka
Muutama tekomies mussiikkipainotteisesti. Hinta alkaen 200 euroa

Heinäkuorma
Asiaviihdeorkesterin yleisin myyntierä. Tapahtumasi ohjelman peruspilari, esimerkiksi useita lyhyempiä settejä musiikin, temppujen ja yllättävän ohjelman kanssa. Voi sisältää myös taustamusiikkia, yhteislaulua ja pöllähtelevää peuhailua. Neljästä viiteen viritettyä viihdyttäjää. Hinta toimitettuna alkaen 600 euroa

Talven puut
Haluat ohjelmalta juuri sinulle sovitettua musiikkohjelmistoa, tarinoita ja asiaa. Otamme toiveesi vastaan raakatukkeina ja pilkomme ne sopivan mittaisiksi sauna / uunipuiksi. Ohjelman kesto yleensä 30-60 minuuttia ja lisäksi sytykkeinä lyhyempiä settejä taikka tanssahtelua. Hinta alkaen 1000 euroa, mutta näillä lämpeää isompikin mökki!


Viihdeilta
Kumpparit vaihtuu lakeerikenkiin ja anna tanssiorkesterimme pyörittää sinua ja kavereita niin että seurantalon lattia narisee. Väliin ikivihreää jutustelua että haitarit eivät ylikuumene. Alkaen 800 euroa, mutta tämän jälkeen haluat meidät uudelleenkin!

Heinätalkoot
Naapuriavun ja osuuskunta-aatteen hengessä käymme välillä talkoissa kyläläisten iloksi ja hauskutukseksi. Erityisesti jos kahvihammasta kolottaa ja on tuoretta nisua tarjolla.

Musiikillisesti monipuolinen asiaviihdeorkesteri taipuu moneksi. Parhaimmillamme olemme viihdyttämässä yleisöä asian äärellä niin musiikin, teatterin, tanssin kuin temppujenkin avulla.

 

Asiaa&viihdettä kotiin, puutarhaan tai pellon perille:
(ps. isot erät edullisemmin. Aina perille kuljetettuna!)

Kaisa Kervinen
045 322 8098
kaisa.kervinen@msl.fi

Ota yhteyttä