Pärskeitä päin!

Teatteri-Traktori palaa Sinkkolan näyttämölleen!

Kesällä 2021 nähdään mielihuvituksellinen meriseikkailu koko perheelle . Työpajoja esityksen jälkeen: mm. aarteen etsintää ja merilusmutaitoja. Tapaa myös kotieläimet.

Kesto noin 2h.

Äidin ja isän aika menee johonkin aivan muuhun kuin yhdessä leikkimiseen joten lapsi saa viettää aikaa paljon yksinään. Ikkunaan koputtaa kuitenkin sanalla sanoen melko erikoinen lastenhoitaja joka osaa lentää, taikoa kidastaan jännittäviä esineitä ja muuttaa ikävän arjen hauskoiksi leikeiksi. Täsmällisyys, ankara ehtiminen ja ainainen pärjääminen arvioidaan uusiksi merirosvoseikkalulla Aarresaaren maisemissa.

Pärskeitä päin  on saanut innoituksensa Aarresaari -klassikkosta seilaillen kohti ihan  uusia seikkailuja rajanaan vain  maailman ääret ylittävä mielikuvitus.


Varaa liput ennakkoon!
* alla oleva lomake
* 050-3228 222

tai osta näppärästi netistä: lippukauppa.com

S-Etukortilla  14 €
Pääsylippu    16 €
* alle 3-v ilmaiseksi

Lippuvaraus Pärskeitä päin!

Varatut liput saa paikan päältä. Lipunmyynti aukeaa Sinkkolassa tuntia ennen esityksen alkua ja meillä käy kortti, käteinen, smartum jne. Saavuthan paikalle viimeistään noin puolta tuntia ennen esityksen alkua ruuhkien välttämiseksi ja että kotieläimillekin jää tarpeeksi huomiaikaa.