Kerhot

Harrastamisen Suomen mallin tarkoituksena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa, oppilaiden toiveiden mukainen ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Aluehallintovirasto tukee toimintaa. Harrastukset ovat maksuttomia ja niitä järjestetään koko lukuvuoden ajan. Teatteri-Traktorin kerhoja ohjaavat taide- ja kulttuurialan ammattilaiset.

Ilmoittautuminen on päättynyt.


Kuviskerho 1.-6.-luokkalaisille / Kulttuuritehdas Siihtala

Perjantaisin klo 14.15-15.45

Kerhossa tutustutaan erilaisiin tapoihin piirtää, maalata ja tehdä kuvia uudenlaisilla tavoilla, yhdistelemällä materiaaleja rohkeasti. Kerhossa kokeillaan jännittäviä tekniikoita, rakennellaan ja muovaillaan kolmiulotteisia kokonaisuuksia sekä toteutetaan mieleisiä omia ja yhteisiä taideprojekteja. Voit osallistua samana iltapäivänä myös teatterikerhoon!

Opettaja: Ella Törmikoski


Teatterikerho 1.-6.-luokkalaisille / Kulttuuritehdas Siihtala

Perjantaisin 15.30-17.00

Kerhossa opitaan teatteripelien ja ilmaisuharjoitusten myötä teatterin tekemistä osana ryhmää, vuorovaikutusta, improvisaatiota, liike-ilmaisua, toisten kuuntelemista, hauskanpitoa unohtamatta. Kerho kokoontuu Kulttuuritehdas Siihtalassa. Voit osallistua samana iltapäivänä myös kuviskerhoon!

Opettajat: Sami Nousiainen ja Ella Törmikoski


Roolipelit 6.-9.-luokkalaisille / Joensuun pääkirjasto

Maanantaisin 16.00-18.00

Kerhossa tutustutaan pöytäroolipeleihin harrastuksena. Päästään tutustumaan erilaisiin pelisysteemeihin, hahmonluontiin ja tarinankerrontaan. Vedetään lyhyitä seikkailuja, kokeillaan maailmanrakennusta, eläytymistä ja syvennytään osallistujien kiinnostuksen mukaan harrastuksen eri puoliin ja ennen kaikkea pelataan yhdessä. Roolipelikerho kokoontuu Joensuun pääkirjaston Opinpesä-tilassa. 

Opettaja: Sami Nousiainen


OHJE VANHEMMILLE LAPSEN ILMOITTAMISEKSI Harrastamisen Suomen malli Joensuussa -kerhotoimintaan, lataa tästä:

Kysy lisää: ella.tormikoski(a)traktori.net