ComArtLAb

-Yhteisötyön ja taiteen koulutus- ja kehittämisyksikkö

 

Oletko kiinnostunut kehittämään yhteisötaiteen ja esittävän taiteen menetelmäosaamistasi ?

Kaipaatko ideoita, koulutusta ja uusia kokemuksia taiteen soveltamiseen erilaisissa ympäristöissä ja kasvatuksen prosesseissa?

ComArtLab kutsuu sinut mukaan kehittymään kanssamme yhteisötyön luovien menetelmien osaajana, taiteen soveltajana, yhteisötaiteilijana ja sosiaalipedagogina. 

Lyhytkurssi on 1-3 päivän mittainen ammattilaisille tai ammattiin haluaville suunnattu työskentelytaitoja kehittävä koulutus.

Kolmen kuukauden koulutus on vapaan sivistystyön kehykseen sijoittuva kokonaisuus niille jotka haluavat kehittää yhteisötyön menetelmiä ja prosessiosaamistaan sekä opiskella taidetta soveltavia työmenetelmiä. Koulutukseen osallistuvilla on mahdollisuus osallistua myös lyhytkursseille. Jos olet työtön, tehdään kanssasi työkeilusopimus ja voit osallistua sitä kautta. 

Koulutukset ja kurssit juurtuvat käytäntöön ja antavat mahdollisuuksia harjoitella uusia taitoja projekteissa, joita toteutamme yhteistyössä muiden yhteisöjen ja toimijoiden kanssa.

ComArtLabin toiminta on suunnattu sekä taiteellisesta yhteisötyöstä kiinnostuneille taiteen alan ja yhteisötyön tekijöijöille, siksi aikoville ja siitä kiinnostuneille. Toimintaa rahoittaa talvella 2018-2019 Joensuun kaupunkikehittämishanke KAKE, jonka takana ovat Joensuun kaupunki, Pohjois-Savon ELY-keskus sekä Euroopan Sosiaalirahasto. ComArtLabin toiminnasta ja lyhytkursseista osa toteutetaan vapaan sivistystyön tai muun rahoituksen kautta.

Kysy lisää ja hae mukaan!

  1. Koulutus 8. lokakuuta-joulukuu 2018
  2. Koulutus, tammi-maaliskuu 2019