ComArtLab

ComArtLab

yhteisötyön ja taiteen koulutus- ja kehittämisyksikkö

 

Oletko kiinnostunut kehittämään yhteisötaiteen ja  esittävän taiteen menetelmäosaamistasi ?

Kaipaatko ideoita, koulutusta ja uusia kokemuksia taiteen soveltamiseen erilaisissa ympäristöissä ja kasvatuksen prosesseissa?

ComArtLab  kutsuu sinut mukaan kehittymään kanssamme yhteisötyön luovien menetelmien osaajana, taiteen soveltajana, yhteisötaiteilijana ja sosiaalipedagogina. 

Lyhytkurssi on 1-3 päivän mittainen ammattilaisille tai ammattiin haluaville suunnattu työskentelytaitoja kehittävä  koulutus. Kurssit ovat kaikille osallistujille ilmaisia.

Kolmen kuukauden mittainen vapaan sivistystyön kehykseen sijoittuva pidempi koulutus on suunnattu erityisesti työelämän ulkopuolella olevalle osallistujalle, joka haluaa kehittää yhteisötyön menetelmiä ja prosessiosaamistaan sekä taidetta soveltavia työmenetelmiä.  Koulutukseen osallistuvilla on mahdollisuus osallistua myös lyhytkursseille. 

Koulutus juurtuu käytäntöön ja antaa mahdollisuuksia harjoitella uusia taitoja projekteissa, joita toteutamme yhteistyössä muiden yhteisöjen ja toimijoiden kanssa.

ComArtLabin toiminta on suunnattu sekä taiteellisesta yhteisötyöstä kiinnostuneille taiteen alan ja yhteisötyön tekijöijöille, siksi aikoville ja siitä kiinnostuneille. Toimintaa rahoittaa talvella 2018-2019 Joensuun kaupunkikehittämishanke KAKE, jonka takana ovat Joensuun kaupunki, Pohjois-Savon ELY-keskus sekä Euroopan Sosiaalirahasto. ComArtLabin toiminnasta ja lyhytkursseista osa toteutetaan vapaan sivistystyön tai muun rahoituksen kautta.

Kysy lisää ja hae mukaan!
 

 

Ilmoittaudun mukaan

HAEN koulutukseen  tai ilmoittaudun lyhytkurssille 

ComArtLab
Yhteisötyön ja taiteen
koulutus- sekä kehittämisyksikkö

+358 50 330 2277
comartlab@traktori.net

Taide, yhteisö ja koulutus-hanke

Tomi Kervinen
teatteriohjaaja,
yhteisötaiteilija,
sosiaalipedagogi

Sanni Hirvonen
sosionomi,
näyttelijä

PDF-tiedostosopimustyökeilusta.pdf (1.1 MB)
MS Word -tiedostoTEM682_fi_sopimus_tyokokeilusta_tyopaikalla_21122016.doc (98 kB)
PDF-tiedostocomartlabtiedote.pdf (165 kB)
Tiedotemainos A5
PDF-tiedostocomartlabtiedote2a4.pdf (169 kB)
Tiedote tulostusta varten (2kpl A4:llä)