Rekry

Tällä hetkellä haemme osaajia erityisesti seuraaviin tehtäviin.

Mikäli ei ole sopivaa hakua avoinna, voit  jättää vapaamuotoisen hakemuksen teatteri@traktori.net tai käydä kahvilla.

USEITA ERI TEHTÄVIÄ (erityisesti palkkatukipaikkoja)

Tuotantosihteeri
Osallistut monipuolisesti asiakaspalvelutehtäviin, järjestelyihin, markkinointiprosessien avustamiseen, lipunmyyntiin ja Kulttuuritehtaan vahtimestaritehtävien hoitamiseen.  Yleisötapahtumia on vuodessa yli 200 ja lisäksi esitysten valmistelua, harjoitustapahtumia jne lukemattomia. Työskentelet helposti yksin mutta myös osana dynaamista tiimiä. Tarkempi tehtäväalue määritellään kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan painottuu se sitten myynnin, markkinoinnin, järjestelyjen, kahvion, lipunmyynnin tai toimiston puolelle.

Taidepajaohjaaja/Kulttuuriohjaaja
Ohjaat erilaisia lastenkulttuurikeskuksen työpajoja, kerhoja ja  tapahtumiin liittyviä kokeiluja. Toimit luontevasti lasten, nuorten, perheiden tai eri ikäisten ryhmien parissa. Omaat taidealan koulutuksen tai työkokemuksen jota voit soveltaa eri yhteyksissä. Työtehtäviin kuuluu ryhmien ohjaamisen ja monipuolisen asiakaspalvelutyön lisäksi osallistumista valmisteluun ja suunnitteluun. Hakijalta toivotaan kykyä joustaviin aikatauluihin, innokkuutta, asiakaspalvelutaitoa ja kokemusta lasten kanssa työskentelystä.


Imagineeri (Monialaisen taiteellis-teknisen työryhmän jäsen)
Omaat jonkin taiteellisen tai teknisen erikoisosaamisen , jota pääset soveltamaan osana lavastuksia, äänimaisemia tai kokonaisvaltaisia tilakokemuksia tuottavana työryhmää. Tässä työryhmässä luodaan lavasteita, äänimaisemia, videoita, tiloja, taidepajojen elämyksellisiä osia, valoja tai ihmeellisiä härpäkkeitä. 
Teatteriesitysten audiovisuaalinen toteutus on ryhmätyötä, jossa jokainen pääsee tuomaan omaa osaamistaan osaksi yleisön kokemusta.  Sinulla saattaa olla kokemusta esimerkiksi näyttämötekniikasta, äänisuunnittelusta, valosuunnittelusta, videoista, visualisoinnista, rakentamisesta. Saatat olla kuvataitelija, artesaani, insinööri, nörtti, medianomi, muusikko, lavastusassistentti, puuseppä, verhooja, puvustaja, ompelija, graafinen suunnittelija. Hakijalta toivotaan idearikasta asennetta, tekevää työotetta ja suuntautumista yhteiseen työskentelyyn.