Peter Pan

PETER PAN

Kesällä 2019 nähdään Teatteri-Traktorin tulkinta klassikkotarinasta Peter Pan. Mikä-mikä-maa voi olla missä tahansa. Saarella yhdistyy kaikki neljä vuodenaikaa ja siellä asustaa kirjava joukko taruolentoja. Mikä-mikä-maassa voi lentää onnellisten ajatusten voimalla ja se on paikka jossa kuka vain voi olla mitä vain.

Tule mukaan seikkailuun!

Dramatisointi pohjautuu J.M Barrien romaaniin Peter Pan. Sari Karhulahden suomennos on uskollinen Barrien alkuperäiselle tekstille ja sen myötä myös joillakin hahmoilla on Disneyn versiosta poikkeavat nimet. Tällä pyritään lähemmäs itse tekstiä ja sen eri tasoja. Luvassa on siis tuttu, raikas mutta alkuperäinen Peter Pan, tarina pojasta jota aika ei koskaan kukista.

ohjaus ja dramatisointi: Tomi Kervinen
lavastus: Jonna Kuittinen
puvustus: Ella Törmikoski
taiteellinen tuottaja jne. : Kaisa Kervinen
koreografiat: Ella Törmikoski, Kalle Pulkkinen, Elli Raijas

musiikit: Tanja Matilainen, Eve Pietarinen jne. Tarkemmat tiedot traktori.net/peter-pan/musiikit

Rooleissa:

Peter Pan, Kalle Pulkkinen
Raikuli/Helinä: Elli Raijas

Koukku, Iiro Tuovinen
Uivelo, Sanni Hirvonen


Wendy: Ella Törmikoski
Jon: Tuomas Salopuro
Mikael: Anu Ruuttanen / Nina Wikström 
Möräys: Aava Kervinen
Töräys: Unna Räsänen
Hujoppi / Tiikerililja: Sara Vainikka

Päällikkö Pikku-Karhu/ Tärkki: Sami Nousiainen
Parta-Cecco: Elsa Tomukorpi
Musta-Pena: Aamos Kervinen

Äänten ajo: Jussi Rosenberg
Tuotantoavustaja: Antoona Kupiainen

Kaiken ikäisille...
Esitys soveltuu kaiken ikäisille, erityisesti lapsille ja aikuisille.

Kesto: n. 2h 15min

Kotieläimiä, kahvia ja pullaa

Sinkkolan kotieläinpihalla on mahdollisuus tutustua eläimiin ennen esitystä ja väliajalla. Tarkemmin tietoa eläimistä ja kotieläinpihasta löytyy täältä

Kahviota pyörittää nuorisotalo ja kahvion tuotot menevät suoraan nuoriso- ja asukastalon toimintaan. Sinkkola kokonaisuudessaan työllistää kesän ajaksi noin 60 henkeä teatterin tekoon, kahvioon, kotieläinten hoitoon ja leiritoimintaan. Teatterin lisäksi kotieläinpiha on maksutta avoinna koko kesän.

Ei säävarausta

Esityksessä ei ole säävarausta, eli esitämme aina.Ukkoskuuron tai läpitunkemattoman sateen aiheuttaessa esitykseen tauon vaihdamme lipun toisen esityspäivän lippuun, mutta jatkamme esityksen silti loppuun ellei tilanne ole force majeure. 

Tämä tehdään kuitenkin paikan päällä eli esitykseen jo ostettuja lippuja ei vaihdeta toisille päiville muuten kuin paikan päällä esityshetkenä.

Valokuvaaminen sallittu, videoiminen ei

Esityksen ja hahmojen kuvaaminen on mahdollista ja kuvien käyttäminen katsojan omissa perhealbumeissa ja some-alustoilla on vapaasti sallittua. Esityksen oma tunniste on #peterpan19  ja #teatteritraktori. Esityskuvien käyttäminen kolmannen osapuolen mainoksiin tai muuhun kaupalliseen tai epäkaupalliseen toimintaan vaatii aina luvan teatterilta. Videokuvaaminen muodostaa tekstistä ja musiikista uuden tallenteen ja se on tekijänoikeuksien rajoittamaa joten videotallentaminen on kielletty.

Peter Pan lippuvaraukset:

Kaikkiin näytöksiin mahtuu, mutta suosittelemme varaamista :)


Huomio, kun olet lähettänyt viestin tai saat tämän viestin sähköpostiisi on varauksesi automaattisesti kirjattu, voimassa ja kaikki kunnossa.

Liput saa lunastettua paikan päältä kun tulet esitykseen, lipunmyynti avautuu tuntia ennen esityksen alkua. Meillä käy käteinen ja kortti. Liput tulisi lunastaa 15 minuuttia ennen esityksen alkua. Eli ihan normaali saapumisaika riittää.

Parkkeeraus Noljakan koululla ja ostoskeskuksella. Suosittelemme saapumaan 20-30 minuuttia ennen esityksen alkua.

Esityksen kesto toiminnallisen väliajan kanssa 2 h 15 minuuttia. Eli iltaesityksen kyydit voi tilata n. 20.20 ja päiväesityksen 16.20

Mikäli sinulla on kysyttävää, saat meidät näppärästi kiinni myös puhelimella 045-3311661


TERVETULOA!

Julkaisuvapaita kuvia. Kuvaaja: Antero Lehikoinen